Via Juridica
Juridische databank
Cursussen
en
e-learning
Advies
Service producten

Actualiteitendag Ondernemingsrecht voor medewerkers

Deze dag is ook onderdeel van PE-abonnement Register Notarisklerk


De laatste ontwikkelingen en sparren met collega's!

Bent u notarieel medewerker in de ondernemingsrechtpraktijk? Let dan op!

Op deze dag voor de notarieel medewerkers ondernemingsrecht ontmoet u collega's en wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het ondernemingsrecht.

In deze dagbijeenkomst voeren de actualiteiten de boventoon. Na het volgen van deze cursus bent u volledig op de hoogte van de voor uw praktijk relevante laatste ontwikkelingen op ondernemingsrecht-terrein. Kortom: een dag die u niet wilt missen!

Een deelnemer over deze jaarlijkse dag die eerder op 10 juli 2018 werd gegeven:
"Interactie tussen beide docenten was erg leuk! Veel informatie met voorbeelden uit de praktijk, dit maakt het levendig!"

De onderwerpen die aan de orde komen zullen worden gebaseerd op de actualiteit. De onderwerpen zullen een maand voorafgaand aan de bijeenkomst hieronder worden gepubliceerd.

Naast de Actualiteitendag Ondernemingsrecht organiseren wij ook de Actualiteitendag Familierecht (19 september) en Actualiteitendag Registergoed (11 november).

Docenten

 

 

 


 

 

 

Meer informatie & inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze cursus, dan kan dat via ons inschrijfformulier

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Lisanne van Noorle Jansen van FBN Juristen via 088 - 22 22 123 of info@fbn.nl.
Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van toepassing.