Via Juridica
Juridische databank
Cursussen
en
e-learning
Advies
Service producten

WWFT en het notariaat: dagelijkse praktijk, jurisprudentie en casusposities

De implementatie is achter de rug, en nu de praktijk. Aan de hand van casusposities krijgt u inzicht in de specifieke WWFT-risico’s die aan de orde kunnen zijn en de maatregelen die genomen kunnen worden om die risico’s te kunnen beperken en te beheersen. De verschillende notariële rechtsgebieden komen hierbij aan de orde en vanzelfsprekend is er ook alle aandacht voor de specifieke aspecten rondom het onderzoek naar de herkomst van de middelen (het geldverkeer) komt. U verwerft meer inzicht in casusposities en jurisprudentie en werkt tegelijk aan de verdere ontwikkeling van uw fingerspitzengefuhl.

In juni en september 2019 organiseert FBN Juristen twee studiebijeenkomsten waarin de dagelijkse praktijk centraal staat. De data en locaties worden binnenkort bekend gemaakt, maar u kunt zich nu al voorinschrijven. Komt de datum uiteindelijk niet uit, dan kunt u de inschrijving tot 1 maand voor de bijeenkomst kosteloos annuleren.
 

Nog bezig met de implementatie? Laatste kans voor de lezing ‘Implementatie WWFT 2018’

Voor diegenen die door de eindejaarsdrukte nog geen start hebben gemaakt met de implementatie of daar nog volop mee bezig zijn, is het ook nog mogelijk deel te nemen aan de cursus “Implementatie WWFT 2018”. Deze wordt nog één maal plenair georganiseerd op 14 maart in Utrecht, of sluit aan bij de laatste regiolezing op 27 februari in Groningen. Deelnemers aan één van deze cursussen ontvangen bovendien korting op de "Praktijkmap WWFT voor het notariaat" (zie hierna voor meer informatie).

Wilt u de know-how van al uw medewerkers snel op peil brengen en met uw kantoor op weg worden geholpen met de implementatie van de WWFT 2018? Vraag dan een inhouse-lezing aan via info@fbn.nl.

Inhouse-lezingen 'Implementatie WWFT 2018' en/of 'WWFT: de dagelijkse praktijk'

Deze cursussen 'Implementatie WWFT 2018' en 'WWFT; dagelijkse praktijk/casusposities' zijn beiden ook uitermate geschikt voor een inhouse-lezing.
Via de training 'Implementatie WWFT 2018' wordt het kennisniveau van uw medewerkers snel op peil gebracht en wordt uw kantoor op weg geholpen met de implementatie van de recente wetswijzigingen. 
De training 'WWFT: de dagelijkse praktijk' biedt u vervolgens de mogelijkheid in de intieme kantoorsetting met uw medewerkers te brainstormen hoe u, aan de hand van uw kantoorbeleid- en procedures, in praktijk bepaalde zaken zou aanpakken. Voordeel van een inhouse-lezing is dat deze op maat kan worden afgestemd op casus en jurisprudentie die het meest relevant zijn voor úw praktijk.
De inhouse-lezingen 'WWFT: de dagelijkse praktijk' gaan vanaf juni van start.
 

Snel WWFT-compliant aan de hand van de “Praktijkmap WWFT voor het notariaat”

Om uw kantoorbeleid en interne procedures snel aan te passen aan de aangescherpte regelgeving kunt u gebruik maken van de “Praktijkmap WWFT voor het notariaat”, een toolkit speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote notariskantoren. Deze Praktijkmap Wwft voor het notariaat bevat onder meer een kantoorbeleidscan, diverse checklists en praktische documenten afgestemd op de verschillende verplichtingen uit de WWFT 2018. Cursisten kunnen de map met korting bestellen voor € 295 excl. btw in plaats van € 495 excl. btw.

 

 
Meer informatie & inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een regiolezing WWFT, dan kan dat via ons inschrijfformulier.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Laura Gutierrez van FBN Juristen via 088 - 22 22 123 of info@fbn.nl.
Op de regiolezingen WWFT zijn de algemene voorwaarden van toepassing.