Via Juridica
Juridische databank
Cursussen
en
e-learning
Advies
Service producten

WWFT Actueel 2019 (compliancebijeenkomst + periodieke updates)

Het abonnement om de WWFT-kennis binnen uw organisatie actueel te houden en een deel van de werkzaamheden van de WWFT-functionaris uit te besteden!

De wijzigingen op het gebied van de WWFT 2018 zijn geïmplementeerd en de WWFT-functionaris is aangewezen. Nu de uitvoering van de compliancetaken in de praktijk!
Hoe wordt de knowhow op het gebied van de WWFT up-to-date gehouden en uitgerold naar de medewerkers binnen kantoor (afgestemd op de desbetreffende functies)? Hoe wordt gewerkt aan het creëren van ‘awareness’  binnen kantoor over het belang van de WWFT in het algemeen en het correct en effectief uitvoeren van het kantoorbeleid in het bijzonder? Welke ‘tools’ gaan worden gebruikt om een effectieve uitvoering van het beleid te bereiken? Zomaar een greep uit de WWFT- uitdagingen.

FBN Juristen ontzorgt: kies voor het pakket 'WWFT Actueel 2019', dat bestaat uit:

 1. WWFT-Alerts
  - signaleringen van ontwikkelingen op het gebied van de WWFT (landenlijstjes, aangepaste indicatoren, jurisprudentie, richtlijnen, rapporten,, wetgeving etc.). Versnipperde informatie wordt voor u geselecteerd op relevantie voor de notariële praktijk en samengebracht in één overzichtelijke Alert (met links naar de desbetreffende achtergrondinformatie);
  - casuïstiek, afkomstig uit publieke informatie of ontleend aan een (tuchtrechtelijke) uitspraak;  en
  - praktische handreikingen om het beleid effectief te kunnen uitvoeren
  U krijgt praktische middelen aangereikt waarmee de WWFT-verantwoordelijke en functionaris aan de slag kunnen om het beleid ook effectief te kunnen (laten) uitvoeren door alle medewerkers op kantoor.
   
 2. Deelname aan de WWFT-compliancebijeenkomst: een studiemiddag speciaal voor de WWFT-functionaris of WWFT-verantwoordelijke
  Op 17 oktober 2019 vindt in de middag de ‘WWFT-compliance- en actualiteitenmiddag' plaats waar u met het WWFT Actueel 2019 pakket gratis aan kunt deelnemen. De bijeenkomst vindt plaats van 14.45 - 18.00 uur en geeft recht op 4 PE punten. Tijdens die lezing worden de actualiteiten besproken en is er alle ruimte om vragen te behandelen over de implementatie van de WWFT en het integreren van actualiteiten in de kantoorprocedures.

WWFT-compliancebijeenkomst (los)

Heeft uw kantoor een abonnement op de WWFT Actueel 2019? Dan ontvangt u automatisch een uitnodiging voor deelname door de WWFT-verantwoordelijke of WWFT-functionaris aan de ‘WWFT-compliancebijeenkomst op 17 oktober 2019.
U kunt zich ook alleen voor de WWFT-compliancemiddag inschrijven (zonder afname van de WWFT-Alerts).

WWFT-Alerts (los)

Wilt u wel de WWFT-Alerts ontvangen, maar geen gebruik maken van de WWFT-compliancebijeenkomst? Ook dat is mogelijk.

Prijzen

WWFT Actueel 2019 (WWFT-Alerts + WWFT-compliancebijeenkomst): € 595 excl. btw
WWFT-Alerts (los): € 395 excl. btw
WWFT-compliancebijeenkomst (los): € 395 excl. btw
 

Bestelformulier

Klik op het bestelformulier om een of meer van bovenstaande services te bestellen.

Meer informatie

Als u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen heeft, kunt u contact op met Laura Gutierrez van FBN Juristen.
T: 088 - 22 22 123
E: info@fbn.nl