Via Juridica
Juridische databank
Cursussen
en
e-learning
Advies
Service producten

WWFT-kennis altijd up-to-date houden? Neem een abonnement op “WWFT-actueel”.

Met het pakket “WWFT Actueel” houdt FBN Juristen u via ‘WWFT-Alerts’ periodiek op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van de WWFT die relevant zijn voor het notariaat. Landenlijstjes, richtlijnen, publicaties van de toezichthouder, rapporten, Kamervragen, het UBO-register, jurisprudentie, literatuur, FIU-casus etc.. Versnipperde informatie voor u geselecteerd op relevantie voor de notariële praktijk en samengebracht in één overzichtelijke Alert (met links naar de desbetreffende achtergrondinformatie). Dit helpt u als notariskantoor om te voldoen aan de wettelijke eis om de know-how up to date te houden zodat ook uw kantoorbeleid en procedures actueel en compliant kunnen worden gehouden.
 

WWFT Compliance middag

Het actueel houden van de know-how en het compliant houden van het beleid en de procedures zijn taken voor de WWFT-verantwoordelijke en WWFT-functionaris. Heeft uw kantoor een abonnement op de de WWFT-alert? Dan ontvangt u automatisch een uitnodiging voor gratis deelname door de WWFT-verantwoordelijke of WWFT-functionaris aan de ‘WWFT-compliance- en actualiteitenmiddag op 15 mei 2019. Tijdens die lezing worden de actualiteiten besproken en is er alle ruimte om vragen te behandelen over de implementatie van de WWFT, de toepassing van de Praktijkmap en het integreren van actualiteiten in de kantoorprocedures.
 

Prijzen

Prijs: € 595 excl. btw (studiemiddag én Alerts). Alleen WWFT-Alerts ontvangen (zonder studiemiddag) is ook mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Neem dan contact met ons op.
 

Bestelformulier

Klik op het bestelformulier om een of meer van bovenstaande services te bestellen.
 

Meer informatie

Als u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen heeft, kunt u contact op met Laura Gutierrez van FBN Juristen.
T: 088 - 22 22 123
E: info@fbn.nl