Via Juridica
Juridische databank
Cursussen
en
e-learning
Advies
Service producten

De belangrijkste notariële ontwikkelingen uit 2017 'Op een rij' Fiscale en Civiele Actualiteiten 2017 'Op een rij'

Jaarlijks organiseert FBN Juristen de cursus Fiscale en Civiele Actualiteiten. Na afloop van deze cyclus hebben de deelnemers het boekje "Fiscale en Civiele Actualiteiten 2017 - Op een rij" ontvangen, met daarin alle onderwerpen die dat cursusjaar aan de orde zijn gesteld. Wij bieden ook diegenen die niet aan de cursus hebben deelgenomen graag de gelegenheid dit boekje te bestellen.

In deze uitgave hebben wij alle notariële actualiteiten van het cursusjaar 2017 verzameld en geactualiseerd per 1 oktober 2017. In dit boekje vindt u bijvoorbeeld de laatste stand van zaken over de bedrijfsopvolgingsfaciliteiten inzake 'beleggen versus ondernemen' en de jurisprudentie met betrekking tot het begrip woning in de overdrachtsbelasting (tarief 2% versus 6%).
Bij de behandeling van de actualiteiten is dikwijls ook al vooruit gekeken, bijvoorbeeld ten aanzien van de voorstellen uit het Belastingpakket 2018, de wijziging van de wettelijke gemeenschap van goederen per 1 januari 2018 en de jurisprudentie waarbij beroep tot cassatie is ingesteld.

Bij ieder onderwerp is een verwijzing naar het bijbehorende commentaar in onze databank Via Juridica opgenomen voor als u meer informatie over het onderwerp wenst. Tevens is een trefwoordenregister opgenomen.

 

Specificaties

Verschijningsvorm Boek
Aantal pagina's 114
Afmeting 14,6 x 14,3 cm
Inkijkexemplaar Fiscale en Civiele Actualiteiten 2017 'Op een rij'
Bestelvorm Losse verkoop
Levertermijn 1-5 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie prof. dr. J.P.M. Stubbé, mr. L.E. Welkers
Editie 2017
Prijs € 12,50 excl. btw en verzendkosten

 

Bestellen

U kunt dit boekje bestellen middels het bestelformulier.


Vragen

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via info@fbn.nl of telefonisch op nummer 088 - 22 22 123.