Via Juridica
Juridische databank
Cursussen
en
e-learning
Advies
Service producten

Nieuw! Verdiepingsdagen civiel recht 

(Actualiteiten Familierecht verdiept - Actualiteiten OG/ondernemingsrecht verdiept)
 

Twee keer per jaar organiseert FBN Juristen op 4 locaties in Nederland de 'Verdiepingsdagen Civiel recht'! De drie rechtsgebieden familierecht, onroerendgoedrecht en ondernemingsrecht krijgen in deze reeks een apart podium. U kunt ervoor kiezen om alleen te worden bijgepraat over het rechtsgebied waarmee u dagelijks te maken heeft. Of wilt u juist de laatste ontwikkelingen weten van díe rechtsgebieden waarmee u minder vaak in aanraking komt zodat uw kennis volledig blijft?

Deze specialisatiedagen zijn gericht op (kandidaat)notarissen, maar staan ook open voor (Register) Notarisklerken met voldoende praktijkervaring.
 

's ochtends Familierecht, 's middags OG en Ondernemingsrecht

Deze verdiepingsdagen vinden twee keer per jaar plaats op 4 locaties in Nederland (Utrecht, Breda, Eindhoven en Zwolle). Op de verdiepingsdagen staat de ochtend altijd in het teken van familierecht en de middag in het teken van onroerendgoedrecht en ondernemingsrecht. In drie uur per deelgebied wordt u op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen die belangrijk zijn voor uw werk als (kandidaat-)notaris en wordt uitvoerig ingegaan op alle juridische aspecten van het behandelde onderwerp. U kunt de gehele dag bijwonen, of alleen het dagdeel waarin u geïnteresseerd bent.
De eerste serie bijeenkomsten van het jaar 2018 hebben reeds plaastgevonden, maar u kunt nog deelnemen aan één van de bijeenkomsten die dit najaar worden georganiseerd.
 

Verschil met reguliere Civiele Actualiteiten

In de reguliere cyclus van 3 bijeenkomsten Civiele & Fiscale Actualiteiten wordt in iedere bijeenkomst 3 uur aan fiscale actualiteiten besteed en aansluitend 2 uur civiele actualiteiten op alle rechtsgebieden.
Bij de verdiepingsdagen is het zo dat in de ochtend aandacht wordt besteed aan het rechtsgebied familierecht en in de middag komen de rechtsgebieden onroerendgoedrecht en ondernemingsrecht aan de orde.
 

Locaties en data

De verdiepingsdagen Civiel recht vinden plaats op de volgende locaties en data:

Locatie Datum 1 Datum 2 Civiele Actualiteiten
Familierecht
Civiele Actualiteiten
ondernemings- en onroerendgoedrecht
Zwolle di. 10 april di. 6 november 09:30-12:45 13:30-16:45
Breda do. 12 april do. 8 november 09:30-12:45 13:30-16:45
Eindhoven di. 17 april do. 15 november 09:30-12:45 13:30-16:45
Utrecht do. 19 april di. 13 november 09:30-12:45 13:30-16:45

 

 

 

 

 

 

Docenten

mr. Theo Reijnen mr. dr. Marcel Kremer mr. dr. Eric Ebben  

De bijeenkomsten Familierecht worden in het najaar 2018 verzorgd door onze docent Marcel Kremer.
Theo Reijnen (locaties Zwolle en Utrecht) en Adriaan Helmig (locaties Breda en Eindhoven) verzorgen de najaarsbijeenkomsten van het dagdeel OG/Ondernemingsrecht. 
 

Prijzen

Indien u deelneemt aan de verdiepingsdagen kunt u kiezen of u alleen de ochtend of de middag volgt, of beide dagdelen. De specialisatiedagen zijn twee keer per jaar en u kunt kiezen op welke locatie u deze twee keer wilt volgen.

- 1 dagdeel (Familierecht of onroerendgoedrecht/ondernemingsrecht), 2 keer per jaar 3 uur, 6 PE-punten: € 480. Indien u uitsluitend aan de najaarsbijeenkomst deelneemt bedragen de kosten voor deelname € 240, 3 PE-punten. 

- beide dagdelen (Familierecht én onroerendgoedrecht/ondernemingsrecht), 2 keer per jaar een hele dag, 12 PE-punten: € 960. Indien u uitsluitend aan de najaarsbijeenkomst deelneemt bedragen de kosten voor deelname € 480, 6 PE-punten

De kosten voor deelname bent u ineens verschuldigd. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

Meer informatie & inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor de verdiepingsdagen Civiel recht, dan kan dat via het inschrijfformulier

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Britt Fölkel van FBN Juristen via 088 - 22 22 123 of info@fbn.nl.
Op de verdiepingsdagen Civiel recht zijn de algemene voorwaarden van toepassing.