Via Juridica
Juridische databank
Cursussen
en
e-learning
Advies
Service producten

Speciaal voor herintreders - pakket op maat!

De markt trekt aan, de dossiers stapelen zich op, dus versterking is welkom. Maar: het aanbod van kandidaten met werkervaring is gering! Een oplossing kan zijn het terughalen van eerder uitgestroomde medewerkers of het omscholen van uw huidige medewerkers. Deze herintreders en/of omscholers moeten uiteraard wel worden bijgepraat over de ontwikkelingen die de laatste jaren hebben plaatsgevonden; hun kennis moet in korte tijd weer op peil worden gebracht.

Begin dit jaar organiseerden wij een zeer geslaagde opleiding voor Herintreders. Bij voldoende animo zal deze opleiding in 2018 worden herhaald. Heeft u hierin interesse: laat dit aan ons weten.

Omdat niet elke herintreder dezelfde kennisbehoefte heeft, en bovendien de bij- of omscholing vaak urgent is, biedt FBN Juristen herintreders/omscholers daarnaast ook aan om een pakket op maat samen te stellen. Samen met u bespreken wij uw mogelijkheden en wensen zullen wij u een passend en aantrekkelijk pakketaanbod doen.

Wilt u in contact komen met ons om de mogelijkheden te bespreken? Mail dan naar info@fbn.nl of bel naar 088 - 22 22 123, of laat contact met u opnemen door ons contactformulier in te vullen.