Via Juridica
Juridische databank
Cursussen
en
e-learning
Advies
Service producten

Services Uitfasering pensioen in eigen beheer

Om u als adviseur te helpen een vliegende start te maken in verband met de uitfasering Pensioen in eigen beheer, is hiervoor een servicepakket samengesteld.

Het pakket bestaat uit:
* marketingtekst (voor op uw website of voor een e-mailing aan de DGA of aan 
accountants, 1,5 A4)
* kennismap (notitie over de gevolgen van de Wet uitfasering Pensioen in eigen beheer,
publicaties, formulieren, beleidsbesluiten en vragen en antwoorden Belastingdienst,
parlementaire stukken etc.)
* tekstvoorstellen voor het vastleggen van afspraken tussen de DGA en diens partner:
• een vaststellingsovereenkomst
• het invoeren van huwelijkse voorwaarden (met voorwaardelijke compensatie)
• het aanpassen van bestaande huwelijkse voorwaarden (met voorwaardelijke compensatie)

Berekening door een pensioendeskundige

Voor het vastleggen van afspraken is het noodzakelijk dat vooraf wordt vastgesteld welke aanspraak de partner prijs geeft. Dit is een specialistische, actuariële berekening waarvoor een pensioenadviseur noodzakelijk is.

Het pakket omvat daarom, naast bovenstaande producten, een voucher om tegen een gereduceerde prijs van € 350 (ex btw) per berekening voor ieder van uw cliënten door een gecertificeerd bureau een cijfermatige uitwerking te laten maken van de uitfasering van het pensioen, inclusief een voorstel voor compensatie van de partner. Aan deze kortingsactie zijn voorwaarden verbonden, zoals een adequate aanlevering van cijfers. Desgewenst kunnen wij u hierover nader informeren.

Gastspreker

Het is ook mogelijk dat ons kantoor een gastspreker voor u verzorgt voor een door u te organiseren informatiebijeenkomst voor uw cliënten met als onderwerp de uitfasering van het pensioen in eigen beheer.
De kosten voor een gastspreker bedragen afhankelijk van de concrete invulling en locatie van de bijeenkomst € 750 - € 2.500 (excl BTW).

Kosten

Als deelnemer aan de cursus ‘Uitfasering Pensioen in eigen beheer’ kunt u dit servicepakket afnemen voor € 650 (ex btw). De marketingtekst kunt u afnemen voor € 195 (excl. btw). Bent u geen cursist, dan betaalt u € 795 excl. btw. voor het totale pakket en € 300 excl. btw voor de marketingtekst.

Bestelformulier

Klik op bestelformulier om uw bestelling te plaatsen.

 

Meer informatie

Indien u interesse heeft in onze services of meer informatie wilt krijgen, neem gerust contact op met Marjolein van Duinen van FBN Juristen.

T: 088 - 22 22 123
E: info@fbn.nl