Via Juridica
Juridische databank
Cursussen
en
e-learning
Advies
Service producten

Services De grote schenkvrijstelling

Per 1 januari 2017 is de schenkvrijstelling voor de eigen woning (wederom) verhoogd naar een bedrag van € 100.000.
Organiseert u een informatieavond over de verhoogde schenkvrijstelling van € 100.000?
Aan de hand van onderstaande services kan FBN Juristen u begeleiden bij informatieverstrekking over de verhoogde schenkvrijstelling aan uw cliënten.

Marketingtekst

Een marketingtekst die is geschreven voor particulieren (1,5 A4) en kan worden gebruikt voor commerciële doeleinden, bijvoorbeeld als uitnodiging voorafgaand aan een informatiebijeenkomst, voor een (e-)mailing of nieuwsbrief aan uw cliëntenbestand, als informatievoorziening op uw website of om na afloop van uw informatiebijeenkomst uit te reiken aan (potentiële) cliënten.
U krijgt de beschikking over het word-bestand van de tekst, zodat de tekst kan worden gebruikt voor een mailing of geprint op het briefpapier van uw kantoor en geschikt kan worden gemaakt voor verschillende doeleinden.

Documentatiemap

Een documentatiemap welke een uitgebreide notitie bevat over schenking in het algemeen en de verhoogde vrijstelling voor de eigen woning in het bijzonder, een overzicht van relevante wetteksten, beleidsbesluiten, uitgewerkte praktijkvoorbeelden, een stroomschema (schenking in combinatie met een eerder beroep op de verhoogde vrijstelling) en verwijzingen naar achtergrondliteratuur.

PowerPointpresentatie

Een powerpointpresentatie die u kunt gebruiken ter ondersteuning bij uw informatiebijeenkomst over de eenmalig verhoogde schenkvrijstelling van € 100.000.

Kosten

Voor € 300 (excl. BTW) kunt u één van bovenstaande service-onderdelen bij ons afnemen of voor € 700 excl. BTW het totaalpakket.
Korting bij cursus!
Wanneer u de cursus 'De grote schenkvrijstelling eigen woning' bij ons hebt gevolgd, kunt u bovenstaande service-onderdelen afnemen tegen een gereduceerde prijs van € 175 excl. BTW per onderdeel, of € 399 excl. BTW voor het totaalpakket.

Gastspreker

Het is ook mogelijk dat iemand van ons kantoor wordt uitgenodigd om te spreken op een informatiebijeenkomst voor uw cliënten, of ter ondersteuning van de notaris die een informatiebijeenkomst leidt. De kosten voor een gastspreker zijn afhankelijk van de concrete invulling.

Bestelformulier

Klik op bestelformulier om een of meer van bovenstaande services te bestellen.

Meer informatie

Indien u interesse heeft in onze services of meer informatie wilt krijgen, neem gerust contact op met Britt Fölkel van FBN Juristen.
T: 088 - 22 22 123
F: 088 - 22 22 190
E: info@fbn.nl